Вести

Изборна Скупштина ОО СНС Лапово

Дана 21. априла 2023. године, одржана је Изборна Скупштина Општинског одбора Српске напредне странке Лапово, којој су претходили избори за председнике месних одбора и делегате за Изборну скупштину, одржани у свим месним одборима.

Делегати Изборне скупштине Општинског одбора Српске напредне странке Лапово су у својој одлуци били јединствени, те су једногласно изабрали да досадашњи повереник, Мирела Раденковић и даље буде на челу Општинског одбора.

 

 

Након што је председник Изборне комисије саопштио резултате гласања, новоизабрани председник Општинског одбора Српске напредне странке Лапово, Мирела Раденковић, захвалила се присутним члановима и делегатима на подршци и указаном поверењу и у свом обраћању истакла: "Само уједињени у истој љубави према земљи, уз свакодневне напоре председника државе Александа Вучића да најпре градимо и сачувамо мир, а онда и све друго, трудићемо се да и у наредном периоду будемо пример странке која препознаје потребе својих суграђана, а затим заједнички решава све њихове проблеме и живот у нашој Општини чини лепшим и квалитетнијим. Поносна сам на чињеницу да су иза нас, а то ће бити циљ и у наредном периоду, остварена обећања и да јесмо и да ћемо увек бити спремни да своју политику градимо на частан и поштен начин и у интересу свих наших људи".

 

 

Седници Скупштине присуствовали су члан Извршног одбора Српске напредне странке и координатор за Шумадију, Бојан Бајагић, сарадник координатора за Шумадију, Марија Прековић, сарадник координатора за Шумадију и члан Главног и Извршног одбора Српске напредне странке, Александар Сенић, члан Председништва Српске напредне странке, Никола Дашић и народна посланица, Биљана Илић Стошић.