Видео

Посланица Мирела Раденковић о новом Закону о привредним друштвима

Народна посланица Мирела Раденковић је на Шестој седници Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2021. години говорила о новинама које Закон о привредним друштвима доноси, привредном развоју Србије и повећању пензија и плата у јавном сектору.

Народна посланица Мирела Раденковић о пословној тајни.

Народна посланица Мирела Раденковић, у свом новом говору у Народној скупштини Републике Србије, причала је о пословној тајни и истовремено се осврнула на развој привреде и значајније пројекте који се реализују у Шумадији.

Посланица Мирела Раденковић о енергетској ефикасности

Народна посланица Мирела Раденковић је на Осмој седници Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2021. години говорила о енергетској ефикасности. Указала је на значај унапређења енергетске ефикасности и на могућност да грађани постану и произвођачи електричне енергије. Усвајање нових закона из области енергетике и рударства омогућиће грађанима да замене дотрајалу столарију уз помоћ државе и јединица локалне самоуправе. Мирела Раденковић је у свом говору навела шта је све урађено у општини Лапово на унапређењу енергетске ефикасности.

Изградња канализационе мреже у Лапову

Министар Синиша Мали, на Деветој седница Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2021. години, је најавио потписивање уговора у септембру за изградњу канализационе мреже и постројења за пречишћавање отпадних вода у Лапову.

Говор народне посланице Миреле Раденковић о сарадњи између Србије и Босне и Херцеговине

Народна посланица и повереник Општинског одбора Српске напредне странке Лапово Мирела Раденковић је на Петој седници Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2021. години говорила о Предлогу закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Савета министара Босне и Херцеговине о одржавању и реконструкцији путних међудржавних мостова између Републике Србије и Босне и Херцеговине. Том приликом је указала на значај регионалне сарадње нарочито сада када се све државе затварају у своје оквире због глобалног ширења корона вируса.

Pages