Вести

Предата листа кандидата за одборнике

Коалиција: Александар Вучић - За нашу децу је данас у 12:30 прва предала Општинској изборној комисији општине Лапово изборну листу ,,АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗА НАШУ ДЕЦУ”. Захваљујемо се свим грађанима Лапова на подршци.

Одржан промотивни штанд

И ове недеље чланови ОО СНС Лапово су разговарали са својим суграђанима. Кроз директну комуникацију се долази до заједничких циљева и планова за развој наше општине. Само заједно можемо ићи напред, корак по корак, у јачу и бољу Србију.

Бадњи дан

Чланови Српске напредне странке заједно са повереником ОО СНС Лапово Мирелом Раденковић и председником општине Лапово Бобаном Миличићем су традиционално унели бадњак у страначке просторије. Желимо вам срећан Бадњи дан и да у слози и љубави дочекате Божић.

Подршка акцији пошумљавања

Општински одбор Српске напредне странке Лапово прикључио се великој акцији коју је Странка покренула на нивоу целе Србије. Пошумљавање је од значаја јер желимо да наша деца одрастају у здравој животној средини.

Лапово уз Вучића

Активисти ОО СНС Лапово су данас су поделили нови број СНС Информатора и разговарали са својим суграђанима. Том приликом наши суграђани су показали велику подршку председнику Александру Вучићу, који се свакодневно бори за бољу Србију

Обилазак старих, болесних лица

Активисти Савета за здравство ОО СНС Лапово су поновили акцију обиласка старих, болесних лица. Овај пут активисти су обишли други рејон у Лапову. Због претходне акције су грађани изразили задовољство зато што су видели да о њиховим потребама неко брине, посебно везано за њихове здравствене проблеме.

Реконструкција трга у центру Лапова

Захваљујући великој упорности повереника ОО СНС Лапово и заменице председника општине Лапово Миреле Раденковић од Министарства трговине, туризма и телекомуникација општина Лапово је добила 4.000.000 динара за реконструкцију трга у центру Лапова.

ОО СНС Лапово је oбележио страначку славу Свету Петку.

Општински одбор Српске напредне странке Лапово обележио страначку Свету Петку, дан Преподобне мати Параскеве. Уприличена је пригодна прослава у просторијама ОО у присуству великог броја чланова Српске напредне странке у Лапову.

Брига о старијим суграђанима

Активисти Савета за здравство ОО СНС Лапово су обишли старија, болесна лица на петом рејону. Том приликом су причали са њима о њиховим здравственим проблемима и потребама. Питали су их да ли су задовољни здравственом заштитом у Дому здравља Лапово и како би могла да се унапреди здравствена заштита.

Pages