САОПШТЕЊЕ ОО СНС ЛАПОВО

Општински одбор Српске напредне странке Лапово најоштрије осуђује још један у низу језивих напада представника опозиције упућених Александру Вучићу и његовој породици.

Опозиција је овога пута путем друштвених мрежа, кријући се иза лажних профила, у коментарима испод текста о посети Александра Вучића болници у Врању низала претеће коментаре упућене њему и његовој породици. Главна мета њихових напада овога пута била је Милица Вучић.

Бес и немоћ коју опозиција због изгубљених избора не може да сакрије, константно се шире путем свих медија и канала комуникације присталица опозиције. Иако су грађани јасно и недвосмислено изразили своју изборну вољу и жељу да живе у напредној и стабилној земљи, вођеној одговорним државницима, опозиција са тим не може да се помири и зато подло наставља своје нападе.

Општински одбор Српске напредне странке Лапово пружа пуну подршку Александру Вучићу и његовој породици као жртвама гнусних напада опозиције и позива надлежне органе да хитно реагују, како њихова безбедност не би била угрожена и како се никада никоме тако нешто не би поново догодило.

Александар Вучић гради стабилну и јаку Србију у којој нема места вређању и ширењу страха, већ општем напретку, сигурнијем и бољем животу њених грађана!