Вести

Обилазак старих, болесних лица

Активисти Савета за здравство ОО СНС Лапово су поновили акцију обиласка старих, болесних лица. Овај пут активисти су обишли други рејон у Лапову. Због претходне акције су грађани изразили задовољство зато што су видели да о њиховим потребама неко брине, посебно везано за њихове здравствене проблеме.

Реконструкција трга у центру Лапова

Захваљујући великој упорности повереника ОО СНС Лапово и заменице председника општине Лапово Миреле Раденковић од Министарства трговине, туризма и телекомуникација општина Лапово је добила 4.000.000 динара за реконструкцију трга у центру Лапова.

ОО СНС Лапово је oбележио страначку славу Свету Петку.

Општински одбор Српске напредне странке Лапово обележио страначку Свету Петку, дан Преподобне мати Параскеве. Уприличена је пригодна прослава у просторијама ОО у присуству великог броја чланова Српске напредне странке у Лапову.

Брига о старијим суграђанима

Активисти Савета за здравство ОО СНС Лапово су обишли старија, болесна лица на петом рејону. Том приликом су причали са њима о њиховим здравственим проблемима и потребама. Питали су их да ли су задовољни здравственом заштитом у Дому здравља Лапово и како би могла да се унапреди здравствена заштита.

Акција сређивања дечјег игралишта

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Лапово су поново спровели акцију сређивања дечјег игралишта у центру Лапова. Циљ акције је да укажемо на потребу промене свести о очувању животне средине у чему сваки грађанин мора активно да учествује.

Одржан штанд СНС у центру Лапова

Општински одбор Српске напредне странке Лапово је одржао још један штанд. Поверење грађана заснива се на искреном и директном односу, марљивом раду и одржавању обећања што Српаска напредна странка и њен председник Александар Вучић и чини.

И на локалу број 1

Коалиција окупљена око листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ званично објављује да је прва предала изборни материјал Општинској изборној комисији Лапово и тиме је наша листа број 1 на гласачком листићу. Захваљујемо се грађанима Лапова на великом одазиву и поверењу које су нам тиме указали.